SHIYUN på 133. kantonmesse

微信图片_20230508145630Wenzhou Shiyun Electronics Co., Ltd. deltog i den 133. offline Canton Fair for at møde kunder fra hele verden og bestemme prisen på den næste ordre.

 

 

På denne udstilling tiltrak virksomheden nye ansigter fra Rusland, Australien, Polen, Indonesien og Mellemamerika og andre lande.

微信图片_20230508145612微信图片_20230508145555

Som en virksomhed med fokus på nylon kabelbinderindustrien har vi bragt en maskine til test af spænding for at vise kunderne kvaliteten og pålideligheden af ​​produkterne på udstillingen.Gennem demonstrationen på stedet har vi vundet enstemmig ros og med succes opnået samarbejdsintentioner med nogle nye kunder.

Mødet med gamle kunder, der har samarbejdet før, styrker ikke kun forholdet mellem de to parter, men fremmer også en dybdegående udvikling af forretningen.

Da epidemien rundt om i verden gradvist er under kontrol, ser vi frem til at møde flere købere fra hele verden og dele vores højkvalitetsprodukter og -tjenester.På udstillingsstedet gennemførte vi ikke kun dybdegående kommunikation med kunder, men følte også personligt behovene og tendenserne på markederne i forskellige lande, hvilket gav stærk støtte til fremtidig udvikling.

Som en positiv virksomhed vil vi som altid overholde princippet om kvalitet først og service først og løbende forbedre produktkvaliteten og kundetilfredsheden.

Wenzhou Shiyun Electronics Co., Ltd. ser frem til at samarbejde med nye og gamle kunder for at opnå win-win og fælles udvikling.


Indlægstid: maj-08-2023